24 januari 2022

Een office 2019 licentie nodig voor school of werk?

1 min read
Office

Ben je nou op zoek naar een office 2019 licente voor school? Neem dan een kijkje op de website van onlinekeys.nl. Op de website kan je een Office 2019 Licentie aanschaffen. Dit pakket bevat meerdere programma`s die je vaak nodig hebt tijdens het werk op een computer. Het pakket wordt digitaal naar je e-mail verzonden nadat je het hebt besteld. Het kopen van dit pakket is definitief en kan niet worden ingeruild.

office home

Wat krijg je als je een office 2019 licentie koopt?

Bij het aanschaffen van het office pakket krijg je de volgende programma`s mee:

  • Powerpoint: Met dit programma kan je powerpoint maken. Hierbij krijg je veel keuze over thema`s en andere dingen die bij je powerpoint presentatie aanwezig kunnen zijn.
  • Excel: Met dit programma kan je werken met grote cijfers. Dit programma wordt vaak gebruikt bij bijvoorbeeld de financiering van een bedrijf. Het programma wordt vaak gebruikt omdat het snel en makkelijk is.
  • Word: Word is het meest gebruikte programma om teksten in te verwerken en te maken. Buiten dit kun je ook allemaal grafieken en tabellen maken. Word wordt wereldwijd vaak gebruikt.
  • Publisher: Dit programma wordt gebruikt om bijvoorbeeld flyers of posters te maken. Het wordt gebruikt omdat je op publisher makkelijker en sneller dingen kunt ontwerpen dan bijvoorbeeld op Word en Excel.
  • Outlook: Dit programma wordt gebruikt om e-mails te sturen en te ontvangen.
  • Onedrive: Dit is een opslagruimte voor al je documenten. Alles kan je hierin opslaan.