24 januari 2022

Macbook

2 min read
online mac winkel

Iedereen kent de kreet Macbook wel. We zien en horen hem in de diverse media en reclames dagelijks voorbij komen.

Maar wat is een Macbook nu eigenlijk? Een Macbook is niets meer dan een laptop. Een Macbook is een laptop van de fabrikant Apple.

Deze laptops van dit merk zijn kwalitatief goede machines en zijn in het bezit van onderdelen van het hogere segment.

Maar naast een laptop ben je soms misschien wel wat hulpmiddelen er naast nodig. Wat praktische accesoires zeg maar.

Hieronder gaan we kort in op de verkrijgbare accesoires die passen bij een Macbook.

online mac winkel

Stekkers

Je kunt bij deze laptop stekkers kopen welke je kunt gebruiken voor bijvoorbeeld het opladen van je smartphone of tablet. Als je deze smartphone of tablet koppelt middels de laadkabel met dus passende stekkers zal het apparaat opladen.

Daarnaast kun je door de apparaten te koppelen met de bovengenoemde kabel data overzetten. Als je bijvoorbeeld muziek download met de laptop kun je deze vervolgens overzetten naar je telefoon. Dit kan als je bijvoorbeeld altijd muziek bij je wilt hebben.

Laptoptas

Een accessoire die kan voorkomen dat er beschadigingen aan de laptop komen is een laptop tas. Als je de laptop voor zakelijke doeleinden of studie gebruikt kun je bovendien ook nog zaken meenemen als schrijfblokken en schrijf gerei.

Los toetsenbord

Vind je het typen op een laptop toetsenbord niet fijn? Dan kun je een regulier toetsenbord aanschaffen en deze verbinden aan je Macbook. Je kunt dan gewoon typen op dat toetsenbord.

Muis

Op de Macbook zit een touchpad. Vind je een normale muis makkelijker om mee te werken? Dan is deze bij te kopen. Dit kan zowel bedraad als draadloos.

Muziek luisteren via Macbook

Als je graag muziek luistert rechtstreeks vanaf de Macbook dan kun je hier oortjes voor bij bestellen die te koppelen zijn aan de laptop. Ook dit kan weer bedraad en draadloos. Van losse oortjes tot koptelefoon.

Online Mac winkel

Wil je nu op zoek naar accesoires? Kijk eens op de online Mac winkel voor alle opties.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *