24 januari 2022

Op maat gemaakt

2 min read
industrial computers

De indutrial computers worden op maat gemaakt en zijn geschikt voor het zware werk binnen een organisatie. Heb je een betrouwbaar sysyteem nodig om bijvoorbeeld je camerasysteem te draaien, of een netwerk op bijvoorbeeld een boot. In beide gevallen moet je ervanuit kunnen gaan dat je computer je niet in de steek laat. Ik benstil maakt een computer op maat met de beste producten die er zijn te vinden op de markt. Betrouwbaar, snel en van uitstekende kwaliteit. 

industrial computers

Onderdelen zijn van de beste kwaliteit

Je vraagt je vast af waarom industrial computers onderscheidend zijn dan andere, deze zijn namelijk gemaakt met de beste onderdelen die er zijn. We zijn van mening dat je overal en altijd er vanuit moet kunnen gaan dat je computer zijn werk doet, geen storingen en problemen ondervind die de werking beinvloeden. De behuizing en de software is de perfecte combinatie om overal waar dan ook zijn werk te kunnen doen. Ikbenstil levert maatwerk naar wat je als bedrijf nodig hebt, zowel voor de behuizing als de software.

industrial computers

In iedere ruimte te gebruiken

Industrial computers staan er bekend om dat zij kunnen worden gebruikt in elke ruimte, ook wanneer je in een extreem stoffige of vochtige ruimte aan het werk bent. Er zijn namelijk behuizingen die bestand zijn tegen vuil, sof en water, op deze manier kun je overal ermee werken. Door de jarenlange ervaring van het bedrijf weten zij precies wat je als bedrijf nodig hebt, of dit nu een eenvoudig netwerk is of een camerasysteem waarbij veel camera’s zijn aangesloten op de computer. Vraag bij de medewerkers om meer informatie.