24 januari 2022

VPS hosting Thailand

1 min read
VPS hosting Thailand

Een VPS hosting in Thailand kan ook iets voor jou zijn. VPS staat voor Virtual Private Server. Dit wilt zeggen dat je een eigen afgeschermde omgeving hebt op een fysieke server. Dit is ideaal om je websites te hosten, data op te slaan en zelfs om back-ups te plaatsen. Elke VPS beschikt over een eigen besturingssysteem die helemaal los staat van andere VPS-en.

Server

Kies voor de voordelen van VPS hosting Thailand

Het hebben van een eigen serveromgeving neemt een aantal voordelen met zich mee. Bij IDFNV krijg je namelijk het controlepanel DirectAdmin, waarmee je zelf de server kunt beheren. Of het nu gaat over installaties, upgrades of uitbreidingen. Jij hebt de volledige controle erover.

Andere servers hebben dan ook geen invloed meer op de performance van jouw VPS hosting. Dit komt doordat je een eigen geheugen, harddisk en dataverkeer limit krijgt. Heb je gedurende de tijd toch meer capaciteit nodig? Geen probleem. Met een simpele upgrade is dit zo geregeld. Online vind je alle pakketten en prijzen terug. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan. Met server locaties over de hele wereld hoef je bij IDFNV geen BTW te betalen. Hier kun je met de tien procent kortingscode nog eens extra voordeel uit halen.

Capaciteit

Bekijk en vergelijk de verschillende pakketten op de website. Wil je weten of bijvoorbeeld Linux of Windows beter bij jou past? Neem eenvoudig contact op via het formulier. Ze geven jou een geschikt en passende oplossing.