24 januari 2022

Waarom de Dell laptop nog altijd zo populair is op kantoren

1 min read
Dell laptop

Van alle computermerken is Dell er eentje die je wel heel vaak tegenkomt in werksituaties. In een thuiskantoor, op werk of bij freelancers die veel op pad zijn: de Dell laptop doet het goed. Maar hoe is dit bedrijf uitgegroeid tot zo’n grote speler, met name in de Verenigde Staten maar ook steeds meer in Europa? Dat ontdek je hier.

Dell laptop

Het begin van Dell

Michael Dell stichtte de voorloper van Dell, PC’s Limited, in 1984. Hij studeerde toen nog aan de universiteit van Texas in Austin. Het bedrijf werd extreem succesvol, wat ervoor zorgde dat hij van de universiteit afging op zijn 19de om zich volledig op zijn bedrijf te storten. In 1985 produceerde het bedrijf de allereerste computer met een eigen ontworpen design. Zoals zoveel bedrijven begon het dus met een droom en een techneut die het idee had om de wereld te veranderen. Inmiddels zijn er bijna geen mensen meer op de wereld die Dell niet kennen. Het is een veelzijdig bedrijf met goede kwaliteit producten. 

De Dell laptop

Er zijn letterlijk duizenden laptops om uit te kiezen, allen met een ander merk maar ook andere inhoud. Dell is toch een van de meest gekozen merken. Hoe dat komt? Nou, onder andere door de kwaliteiten die zich in het apparaat bevinden. Maar ook omdat als de sneeuwbal eenmaal gaat rollen je maar beter mee kunt liften. Er zijn inmiddels zoveel kantoren die met Dell werken dat het logischer is om dit over de hele breedte te doen. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *